Na paloučku

Na paloučku

Anotace: /..../ /..../ /./ /./ /./ /./ ... Z nočního výletu do hlubin prázdné láhve.

***********

Pod mým dotekem,
tvrdnou ti prsy.

/Pomaloučku/

Pod námi tonou,
zválené trsy.

/Na paloučku/

Mé ruce tvoří,
válečnickou hordu.
Rozparek umírá,
pod zásahy kordu.
A brána nebeská,
neunikne mordu.

/Milý kloučku/

Z principu nenávidíš,
tuto mou tvorbu,
co v srdci vyvolá,
hlubokou orbu.

Dost bylo fiktivního,
milování a snění,
chci líbat tvé rty,
na tom nic není.

* Pod africkým nebem,
stojí lásky tůj,
tak mne má milá,
prosím pomiluj.

.
Autor JR, 06.12.2008
Přečteno 493x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, B.a.r.b.a.r, Andělskými perutěmi chráněna, Zasr. romantik, Psavec, Myrja, Paulín, Jin, Kristine Clary-Aldringen, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se mi, že mnoho slov
na tak krátkou chvíli...
Co zdá se mi, že žádná slova
nenahradí dotek víly.

06.12.2008 23:43:00 | Zasr. romantik

:-) se tu jen usmívám..a na nic se neptám..

06.12.2008 16:26:00 | Mbonita

...musel to být dobrý truňk ST

06.12.2008 15:50:00 | WAYWARD

U lásky se moc nemyslí...

06.12.2008 15:41:00 | Bíša

Myslíte si, že tato myšlenka se zrodila jen ve Vaší hlavě?

06.12.2008 15:12:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí