Přísaha

Přísaha

Anotace: Tento text nepotřebuje komentář.... Takový život si zkrátka vybrala....

Přísaha

Já vím – srdce tvý
pod přísahou bdí
uzamčená jsi
do kláštěrních zdí

Doteky dlaní horkých těl
přísahu zná nazpaměť
jen příběhy z knihy svatý
plamen svíčky svádí k vášni

V zakázaných snech
den po dni jako teď
užíváš svobody těla svý
zamčená do kláštěrních zdí

Jak můžeš takhle žít
vadí – nevadí jemu věrná být
spát jen s dlaní svou
s tou přísahou zakletou

Cokoliv říct jen málo chtít
možná utýct někam pryč
to vše a někdy víc
je vlastně hřích – porušený slib

Nemusíš být navždy jeho ženou
být navždy pannou
navždy pod přísahou...
Autor AndyKo, 06.12.2008
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Emma Kulíková, CyaNide, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, život pod tíhou vlastních slov, to je potom těžký:)

06.12.2008 19:52:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí