Pornoherec matematik

Pornoherec matematik

Anotace: No jo, i pornoherci utkví nějaké ty školní záležitosti v hlavě, i když ke své práci potřebuje uplně něco jiného ...

Ve škole jsme brali čtverec,
počítali obvod, plochu
dnes je ze mě pornoherec
pamatuji si jen trochu.

Dnes se starám přirozeně
o to, čím si vydělávám
o to, co mám věčně v ženě,
o to, čemu zabrat dávám.

Nevadí mi, že je lásky
v mé práci jak šafránu,
a tak točím kinopásky
zvečera i po ránu.

A když s holkou jsem v záběru,
ač mi sténá velice,
přemýšlím o poloměru
Thaletovy kružnice.

A když jsou ňadra povislí
tak se mi můj úd lajdá
a snad i on se mnou myslí
na věty pana Euklida

Ve své vile platím sluhu,
peněz mám jak krupiér.
I tak vím, že obvod kruhu
počítá se 2?r.

Když mi z sexu hlava lítá,
jdu nadávat za sluhou,
řekne obsah se spočítá
lehce ?r2.

Radši bych bral na základce,
kvůli džobu pornoherce,
místo tělesa na kladce,
vlastnosti u kosočtverce.
Autor Mr.George, 19.09.2005
Přečteno 642x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí