Komeník

Komeník

Anotace: Šáhni hned na knoflík.

Komeník
Prcala holka prcala,
kýlu si málem uhnala,
tomu dala, tomu dala,
hotová však nebývala.
A než se štěstí usmálo,
a než víno dozrálo,
nežli přišel na svět plod,
myslela jen na chobot.
Dítko by se jistě bálo,
Kláře se však o tom zdálo,
jak si šahá na knoflík,
jak jí prcal komeník,
Klára hoří jako pec,
když vidí černej poklopec.
Autor BArBArKO, 11.12.2008
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D tomuhle se říká umění.;)

13.01.2009 15:28:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí