jen tak...

jen tak...

Anotace: ,,,

Okruží

To je éra
řekla Věra
když si chlapy
holej péra
a nechaj bělit okruží
cožpak mám chtít po muži
aby voněl potem
když padne v středu devátá?
...je to doba přihřátá.

Ekrazit

Půl kila ekrazitu
nastražím na svou ženu Ditu
co léta krev mi pije
do pytlů kusy těla
uklidím na dno Dyje

ČSSŽ

Zápal plic od slepic
chytil strýc
ptám se mámy
snad nešel kolem drůbežárny?
Ale co tě napadá
byl zas schánět
kostní dřeň
na schůzi svazu
Českých žen.

Bída

Prejže kdysi
z rejže mísy
najedlo se spousty krků
znám to z kronik písma brků
bída byla
víš ty milá
co to znamenalo?
Prostě žrádla bylo málo.
Autor zenge, 13.12.2008
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: myší královna, Rolnička, NikitaNikaT., Dota Slunská, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem trefné, ze života...

14.12.2008 15:56:00 | NikitaNikaT.

Člověče, to mě pobavilo po ránu:)

14.12.2008 09:07:00 | Dota Slunská

ty jedeš ... :o))

13.12.2008 22:37:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí