Nádherně smutný příběh

Nádherně smutný příběh

Anotace: ...

Nohy na ramena půlnoc dala
a my v nostalgickém objetí,
ty ses ještě chvíli smála
a pak přišlo dojetí.

(věděli jsme)
Já nesmím, ty nesmíš, oba smíme,
v tom něžném objetí smutně si sníme.

Ruce si zahříváš, nejprv jemně potom víc,
já pukám rozkoší, nemám sil nic říct.

Kromě tebe v téhle době,
na světě mi není nic,
jenom štěstí, co je v tobě,
zatím jen to a nic víc.

A tím náš příběh, vesele smutně končí
a jiskřička pomalu, mizí z tvých očí.
Autor honnnzik, 21.12.2008
Přečteno 572x
Tipy 11
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Pešulka, Holis, Myrja, Mbonita, loverose91, Belmon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekne...

15.02.2009 11:32:00 | strašidýlko-střapatý

Tvoje básničky jsou krásný...

12.01.2009 15:44:00 | Kallkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí