Striptýz duše III

Striptýz duše III

Anotace: ...pro co jen tancují...

Chromovaná tyč nádherně studí,
po těle rozpáleném doteky polibků,
na kuráž v krvi pár kapek alkoholu koluje,
nestydí se za své tělo, nemá také proč.

Tak dobře známé pohyby den co den převádí,
na studium a nebo pro přítele peníze vydělává,
jen pro okamžiky uspokojení svého chtíče,
v zákulisí do bílého kapesníčku pláče.

Nikdo z těch plesnivých dědků,
nezná její nejhorší ze snů,
kdy nůž pomalu se noří pod bradu,
a ruka rozepíná kalhoty a začíná si hrát.

Od toho dne už jen pár krůčků ke dnešku,
flaška pro zapomnění, bílí prášek pro štěstí,
polibky od neznámých za těžké prachy,
a kolotoč, a kolotoč dokola se točí.

Ale přitom chromová tyč tak nádherně studí,
po těle, kde kapky potu svůj tanec roztáčí,
na tváři úsměv, vzrušení jen pro pár chvil,
vždy večer, kdy hledá někoho kdo by poslouchal…

…její striptýz nevinné duše
Autor Láďa, 22.12.2008
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, CyaNide, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň a odporně smutné téma...je to nechutná nádhera tyto řádky... :-)

06.01.2009 19:36:00 | CyaNide

pane jo..

22.12.2008 14:06:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí