Vibrátor

Vibrátor

Anotace: Lidi občas silně blázní

Koupila si vibrátor
a chtěla s ním mít děti.
Od té doby to s ní šlo
od desíti k pěti.
Vypadala odpudivě,
přibrala dvě kila,
ani ten svůj jemnej klín
už si neholila.

Vyšla si ven na Václavák
- každej na ni tlemil!
- Břicho velké jako balón,
že to bude Emil!
Všichni stály vyjevení,
jak by poklad našli,
otec mu bude vibrátor,
to je tak na mašli.

Kojí ho a umývá mu
ručičky i nohy,
svaly na nich má jak prase,
pro sport snad má vlohy.
Vibrátor se však pokazil,
žádný argumenty!
nechce debil mechanický
platit alimenty.
Autor Antiseifert, 24.09.2005
Přečteno 1040x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smích.... pěkný! jen trochu škoda, že je to pořád a,b,a,b, ovšem vono by to jinak tak dobře nevyznělo.

24.09.2005 23:18:00 | MATT

Dobrý.... :-)

24.09.2005 21:33:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí