flákota

flákota

Anotace: ..

Života kus urvu
jak flákotu koniny
pronajmu si kurvu
na třičtvrtě hodiny.

Zapomenu na strasti
na čas,tmu i stíny
vona bude náplastí
na smutky i splíny
vona bude doktorem
co léčí bez bolesti
mým knězem i pastorem
platbou v hotovosti.

Ač svobodný neb ze svazku
z vesnice či z city
tady nejde vo lásku
ale o pocity.
Autor zenge, 05.01.2009
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: raďo, okapovaroura, NikitaNikaT., Tacca, Mannon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr je působivý... ale tak konína mi rve oči z hlavy.

07.01.2009 07:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí