Na křídlech rozkoše

Na křídlech rozkoše

Anotace: My se opravdu velice hluboce milujeme ...

Dlouhý polibek na přivítanou,
měl chuť lahodnou, tak známou …
Do očí zadíval ses mi něžně,
tohle je mezi námi docela běžné …

Beze slov, ruku v ruce k vozu jsme kráčeli,
malé sněhové vločky poletující vzduchem vlasy nám smáčely …
Touha nás zavedla na známé místo, do hotelového pokoje,
kde milujeme se, že závazky máme, ani jeden z nás nedbaje …

Mlčky svlékali jsme se navzájem, stále se líbali,
pak něžně jsi mne položil na postel, za ruku jsme se vzali!
Vzduch prostoupený vášní a rozkoší nasávali jsme doušky plnými,
předla jsem pod tíhou Tvého těla a vstříc vycházela pohyby vášnivými …

Tak něžně a smyslně dokážeš svou touhu do mne zavést,
neubráním se slastnému vzdechu a nechám se na křídlech rozkoše unést!
Šeptáš mi milostná vyznání, slzy radosti z mé tváře horkými rty slíbáváš,
jsi dokonalý milenec, uspokojuješ mě, nic na náhodě nenecháváš …

Milování prokládáme mazlením, šeptáme si milostné představy,
do ráje vcházíme, byli jsme vyvoleni a byli jsme do něj pozvaní …
Lásko, umět Ti tak říct, že jsi mužem mého života a chci při Tobě stát…
Miluji Tě! Byl jsi mi seslán z nebes a já vděčná jsem, děkuji tisíckrát …
Autor ona_a_on, 08.01.2009
Přečteno 797x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Franky92, SorrowInMySoul, Paulín, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST! za upřímný a krásně vyznávající konec... až jsem se krásně zamyslela a na svého milého právě myslím, těším se, na každičkou chvílu s ním... těším se na milování, mazlení... na polibky, dotyk a objetí... hřejivou náruč, spokojený pohled, slova lásky... Brzy se Váš hotel, ve vlastní hnízdečko lásky promění... Ze srdce Ti to přeji.

08.01.2009 09:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí