XXX

XXX

Anotace: .. odpověď na kamarádovu otázku - "Jak bys to popsala?"

... A nastává orgasmus,
mám Ti ho přiblížit ?
Asi jako velký rámus,
příjemný a nepříjemný zároveň,
je to zvláštní jako na poušti povodeň.
Je to jako v létě sníh,
jako v zimě koupel v rybnících.
Je to jako oheň, co nepálí,
je to jako lavina, která se nevalí.
Je to jako upadnout, a přitom se nezranit,
je to jako v noci chladný sluneční svit.

Je to zkrátka vše, co jindy nemůžeš mít!
Autor SorrowInMySoul, 09.01.2009
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, kikis, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě popsáno :)

09.01.2009 10:15:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí