Milování

Milování

Anotace: takhle ja vidím to nase:)

Otevřela jsem oči, stál jsi tam Ty,
tiše jsi se usmíval, líbal jsi mé rty,
hladil jsi mě něžně, celá jsem se chvěla,
každý kousek Tebe, políbit jsem chtěla

rozpálená kůže, zrychlený dech
touha, něha, vzrušený vzdech
když se mě dotýkáš, zatínám pěsti
takhle nějak nejspíš musí chutnat štěstí

propletené dlaně, myšlenky, svět
nepotřebujem slova, myšlenky vět
ochutnej maličkej, tohle jsme MY
takhle budou chutnat všechny naše dny

venku je zima, pot nám stéká po těle
v nebi je peklo, tak milují se andělé
cítím Tvé tělo, cítím prostě Tebe
nejkrásnější vůně kterou přineslo mi nebe

Vyčerpej mě lásko, usnu pak v Tvé náruči
to je to mé místo, to jediné mé bezpečí!
Tam navěky chci skončit, vyslyš moje přání
takhle přesně cítím to naše milování:)
Autor Alex91, 09.01.2009
Přečteno 866x
Tipy 9
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době, ilona, januve, bobi bobie, SorrowInMySoul, Giginka, forget-me-not
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ach,jak krásně chutná,když je člověk zamilovaný!Hm,rozhodně půvab sám!Děkuji ti za to!

05.04.2010 12:24:00 | ilona

nevín, co říct, asi .. děkuji :) moc krásné :)

10.01.2009 22:56:00 | SorrowInMySoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí