Její jméno ..

Její jméno ..

Anotace: ..

Na křídlech noci
tvá paní přiletá.
Mladistvá krása
v staletí zakletá.
Svistot křídel
jak ostří čepelí
Zvrácený anděl
ztracený v předpeklí.
Na místo prstů
rvoucí má spáry.
Hoden jsi postu
být součást stravy.
Krev stéká po těle
laská tě v objetí.
Tvé údy strnulé
svou touhou rozdrtí
Tak zašeptej to jméno
dokud můžeš.
Tak zašeptej to jméno
dřív než umřeš.
Tvůj život končí
v divoké slasti.
Čeká tě věčný
neživot v strasti.
Musíš jí sloužit
přízraku noci.
Trápení skončit
není v tvé moci.
… stačilo jen zašeptat její jméno …
Autor Melfëa, 10.01.2009
Přečteno 486x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, BlueBird, Mag Dí, CyaNide, Quigleika, SorrowInMySoul, myší královna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST je naprosto úžasnýýý

12.01.2009 17:46:00 | CyaNide

jsi první, komu dávám st.. stojí to za to

10.01.2009 22:58:00 | SorrowInMySoul

Mám z toho smíšené pocity... krásně se to četlo! Proto ST

10.01.2009 19:56:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí