Pravda nebo sen?

Pravda nebo sen?

Anotace: To by bylo na dlouhé vyprávění...

Můj temný anděli,
mé temné prokletí,
na bílé posteli,
ach,
má temná myšlenka,
když tvář milou máš,
spoutej mě,
spoutej,
dokud zdáš se mi, zdáš…

Můj sladký anděli,
láska, mé prokletí,
na bílé posteli,
ach,
tvé sladké polibky
a tvých očí zář,
líbej mě,
líbej,
dokud zdáš se mi, zdáš…

Můj božský příteli,
křídla tvá odletí,
smilnit jsme neměli,
ach,
já šeptám ti díky,
tys letět mohl dál,
(miluj mě,
miluj),
dokud zdál ses mi, zdál.
Autor Flora Jean, 17.01.2009
Přečteno 560x
Tipy 5
Poslední tipující: vílí křídla.., CyaNide, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná...mohl by to být pěkný song... :-)

17.01.2009 17:43:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí