Prosím ...řekni ANO!!!

Prosím ...řekni ANO!!!

Anotace: můžeš klidně i víckrát :-))

Problém můj nastane
sotva se na tebe podívám.
Ty do zaměstnání pospícháš
a já den v pozoru začínám.

Říkáš: …ne … teď ne
teď se to nehodí.
Ne, ne … teď prosím ne
přijdu pozdě a z práce mě vyhodí…

Ve výtahu sami jsme
erotické dusno houstne.
Kdo tohle vydržet má
tygr v gatích tloustne.

Říkáš: …ne … teď ne
teď se to nehodí.
Ne, ne … teď prosím ne
co když nás někdo uvidí?…

Doma po klidu toužíš
tak už mě netrap, já říkám.
Dveře ložnice otvírám
a pohledem tě svlíkám.

Říkáš: …ne … teď ne
teď se to nehodí.
Ne, ne … teď prosím ne
takhle se přece nesvádí…

Noc je na vrcholu sil
na sebe dost času máme.
Dlaní jemně zašmátrám
a zase slyším to známé.

Ne, ne … teď ne
teď se to nehodí.
Ne, ne … teď prosím ne
co když se děti probudí?…
Autor Modrý Adept, 18.01.2009
Přečteno 536x
Tipy 18
Poslední tipující: BArBArKO, maranika, NikitaNikaT., Kett, Bíša, Rolnička, Lorraine, Psavec, Kubino 2, Majdi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné... tak si tak řékám... skutečně se to nehodí? Abo je v tem kdosi...

27.02.2009 20:36:00 | NikitaNikaT.

:-))))...uuuuuf...kluci..nemáte to teda jednoduché...a když se k tomu ještě přidá i bolení hlavy..to by člověk už skoro volal Srstku,skrze týrání zvířat...:-P

18.01.2009 13:37:00 | Majdi

na todle by měl snad být aj nějakej zákon... na ochranu tygrů myslím :o)
a roboti na to HYH... taky sou natvrdlí... :o)

18.01.2009 10:38:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí