Konec svíček

Konec svíček

Anotace: kdo by to neměl rád při svíčkách??

Ty to holka všechno chápeš,
něžně vrníš a občas chrápeš.

Je lehký prolámat ledy,
jedný děvky, na co tolik vědy?

Už nenechat se využívat,
nespávat a nekouřívat.

Nelíbávat nahá těla,
co včas přestat neuměla.

Netrápit se a neplakávat
umět brát a umět dávat.

A když knoty svíček schoří,
přestat vnímat, co tyhle noci tvoří.
Autor Mišpule, 20.01.2009
Přečteno 538x
Tipy 6
Poslední tipující: fuu, Lilly Lightová, Quigleika, CyaNide
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to takové skutečné...tip.

08.02.2009 20:53:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí