Nepřátelská lásko...

Nepřátelská lásko...

Anotace: Joo.. tak to někdy bývá:-)

http://cz.youtube.com/watch?v=bBSOb1mNQYs&feature=related

Ty jsi mohl, já jsem chtěla.
Ve vzduchu visela vůně hříchu.
Ve víru vášně vznášela se naše těla
v půlnočním temném tichu.

V tichu plném emocí,
připomínajíc duhu, která má barvu jedinou.
Propali jsme se do noci.
Jako blázni co si chtějí svět koupit květinou.

Na stěnách se míhaly stíny,
sliby byly mocnější.
Jenže my byli jiní.
Tak strašně.. včerejší.

...moje nepřátelská lásko...
Autor Vision of me, 21.01.2009
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Andělskými perutěmi chráněna, strašidýlko-střapatý, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tak dobře, tvé řádky mě ukecaly... není to zas tak špatné dílo ;)

24.01.2009 22:26:00 | Andělskými perutěmi chráněna

hezu basniska

21.01.2009 20:14:00 | strašidýlko-střapatý

Ano, tak to někdy bývá. Pěkná báseň.

21.01.2009 15:40:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí