Miky

Miky

Anotace: taková píčovinka..

Za doprovodu harmoniky
teplej Miky dělá kliky
už propotil dva kapesníky
v posilovně Jardy Míky

Vždycky se mu všichni smály
hubenej byl teď má svaly
se svou hmotou svalovou
láme skálu žulovou

A co když mu srdce puká?
ptá se sluka,ptá se sluka
mně na to stačí levá ruka
a von klik a sbalí kluka
prožije s ním boží muka
ovšem když se moc necuká

Kuk..kluk
láska z luk
kdybys býval Fráňo žil
koukal by jsi jako puk
co je láska..co je láska...
co je láska...
Autor zenge, 21.01.2009
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Zdenek, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí