jen tak

jen tak

Anotace: ,,,

VB
Z veřejný bezpečnosti
je veřejnej dům
a místo delikventů
tam předvádějí kurvy um.

Solopysky
V hostinci: Nádraží Solopysky
vrchní měla teplý pivo.stydké pysky
kdyby zatraceně to bylo obráceně
nechal bych jí z večera pořádnýho tuzéra.

Liz
Liz Taylorový
líz mezi nohy
dalmatýn s dlouhým jazykem
ač je to baba stará
eště by za hřích stála
jenže vona to má ráda
už jenom se psíkem.

odběr
Poslanec parlamentu
měl dekret darovací
zajděte za tu plentu
řekla mu sestra v ordinaci
tam vlevo mezi dveřmi
u kýblu na kosti
doktor vám vezme sperma
s čtyřprocentní radostí..
Autor zenge, 21.01.2009
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S velkou radostí ST!

21.01.2009 21:10:00 | Mario de Janiero

obráceně? stydké pivo a teplý pysky? :D no dobrá, ty si tu šéf.
ještě by mě zajímalo, jakej má vztah ona darovací smlouva k odběru sperma, ale to je fuk.
celkem solidní něcojakoaforismy

21.01.2009 19:46:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí