Bohdaneč

Bohdaneč

Anotace: o jednom rozvodu

V Bohdaneči v rozvaděči
v rozvodovým řízení
rozváděl se Ruda s Radkou
za křiku a řinčení.

Kvůli velký nevěře
začalo to nevinně
na podnikovým školení
Radka chytla na pokoji
Rudu jak tam leží na Věře.

Věra to je jedna
podniková běhna
co zná všechny otomany
firemního vedení
chodí v sukni bez kalhotek
na noční i na denní.

Nepíchá jen u píchaček
ale taky v práci
na matracích v skladu hraček
rajtujou jí háci.

Domu chodí zmakaný
u zpráv se jim klíží voči
jejich ženy nasraný
že je starej neobskočí
nachází si milence
co maj lepší kadence
vydrží i hodinu
rozbíjí tím rodinu.

Rodina je základ státu
ale stát vyrostl ze spermatu
tak si pište na dveře
že i díky nevěře
roste populace
čím bude víc porodů
tím bude líp v důchodu
snad...
Autor zenge, 23.01.2009
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: raďo, Rolnička, jethullfan, Mario de Janiero, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to myšlenku i poučení na závěr. Líbí se mi.

23.01.2009 21:13:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí