zaslepeni

zaslepeni

Anotace: a ušlapat lásku

Zahrajem si v jednoduchém jednání
o postavách pouhopouhých dvou
nekoukaje na hnis krvácejících ran
jež mnohé již k šílenství dohání

bez času poslouchat jejich reptání
zmítána podivnou neutuchající touhou
když vpouštím tvé ego do svých bran
když šaty po těle něžně sklouznou

až k zemi
kde zaslepeni
jsme ušlapali
naší lásku
Autor barking bitch, 24.01.2009
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: Marupiara, evy, Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná

24.01.2009 22:15:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí