nevím jak to nazvat

nevím jak to nazvat

Anotace: krásné chvíle...pomíjivé

Pálení v konečcích prstů
kapky sladké vášně tlumí,
stoupáme spolu
po vlhkých schodech
až k tváři bledé luny.
Pravidla boříš...
okovy mělké touhy mě unášejí
stále výš...
tak krásně voníš...všechno smíš.
V klíně horký dech,
mučivé sevření tvých retů,
vpletený ve vlasech,
krmíš chtíče dvou světů.
Hořím a taji,
s každou kapkou stékám hloub,
posouváš hranice,
hvězdy se červenají
při světle měsíce.
Autor Lunaric Nathanella, 25.01.2009
Přečteno 564x
Tipy 4
Poslední tipující: CyaNide, Holis, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky čtivá, krásně snivá...

27.01.2009 15:10:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí