Vločkové orgie

Vločkové orgie

Anotace: napsáno z nudy

Sněží mi na záda,
mizerná nálada,
setřásám z ramene,
ty vločky studené.
Smějí se, chechtají,
po zádech stékají.
Níž a níž...ke klínu..
Já se snad pominu.
Co mi to provádí,
že takhle dovádí?
Že's je sem zavedl?
Nebo je navedl?!
Kapičky od hříchu,
stékají po břichu.
V řeku se promění,
to husté sněžení.
Nezebou, nepálí,
tečou dál, do dáli.
Hledáš je v hlubinách
- niterních končinách.
Tvůj dech mě hřeje,
tělo se chvěje,
srdce snad uhoří,
hned jak se ponoříš.
Slíbáváš kapičky,
mám tě i pod víčky.
A já bych chtěla - nemám hlad,
též pár tvých vloček ochutnat.
Autor Lunaric Nathanella, 29.01.2009
Přečteno 626x
Tipy 10
Poslední tipující: ota.pé, CyaNide, Haniik, Holis, CorrimsonTom, Kapka, Pelican
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám supertip.

07.02.2009 14:17:00 | ota.pé

mě se to taky moc moc líbilo :)

02.02.2009 19:21:00 | CyaNide

Pochutnal jsem si, moc hezká:)))

30.01.2009 18:43:00 | Holis

Možná ten konec by mohl být pestřejší, ale jinak se mi moc líbilo =o)

29.01.2009 19:31:00 | Pelican

zacatek je nadejny, ale tak od pulky to pro mne ztraci smrnc...

29.01.2009 19:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí