TV

TV

Anotace: ...

Koupíme kýbl bombónů
k televizi
a piv pár
do našich tlam
dneska máš krásu
Mona Lisy
po zprávách
ti to udělám

Chci slyšet
jak řveš rozkoší
v modrejch peřinách
a třeseš se jak Jugoši
na frontě ve střílnách

Ta válka v přímým přenosu
jak turnaj salátový mísy
my šoustáme jí u nosu
jsme nadržený krysy

Občas si dáchnem
při reklamě
a další mrtvý
sedni na mě
jednou z těch tvojich
černých dír
jsem netopýr
a žádná z vír
mi křídla nezkřiví
když čumim na TýVý.
Autor zenge, 02.02.2009
Přečteno 509x
Tipy 7
Poslední tipující: raďo, Zasr. romantik, židle, CyaNide
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je supééér

14.02.2009 15:10:00 | Nikololita

noooo...parádní :) pocity sice smíšené ale víc jak příjemné :)

03.02.2009 19:47:00 | CyaNide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí