V noci

V noci

Anotace: Chtíč...

V temné noci vprostřed města,
muž tam ženu chtíčem trestá.

Už se znali aspoň zběžně,
zašoustat si chtěli spěšně.

Krásná žena, štíhlé nohy,
k tomu aktu měla vlohy.

Sotva svlékla svůj pas vosí,
muž hned v džínách bouli nosí.

Dotknouti se jeho těla,
žena se též touhou chvěla.

A jak před ním na znak padla,
ochutnat chtěl její ňadra.

Měla oči plachá laně,
na zadek jí dal své dlaně.

Kolík mu chce touhou prasknout,
chce jí ho tam rychle mlasknout.

Žena brzdí jeho snahy,
“tak bys to měl bez námahy“.

Vychovat ho není líná,
vládá hlavu v hloubi klína.

Omámí ho její vůně,
hlavu schová v ženském lůně.

Za to, že se tolik snaží,
hnětla péro něžnou paží.

Vkládá si ho do své hloubky,
on se slastně noří v chloupky.

Vklouzl do ní tak řka hladce,
teď se cítí víc než sladce.

Vyměnili si své tělní tekutiny,
muž se touží vystříkat jí do dutiny.

Sotva vzkřikl, že už bude,
žena v ústech žalud hude.

A tak v noci vprostřed města,
končí slastně jejich cesta.
Autor Akfo, 12.02.2009
Přečteno 649x
Tipy 2
Poslední tipující: Perník, Joyo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí