Hrátky z láskou

Hrátky z láskou

Anotace: Vášnivá noc která se pro jednou stala obrazem ze slov

Na hrátky z láskou je noc jemně čarovně připravena
v kalichu vína je rozpuštěna sladce roztoužená žena
stín touhy promítá na zeď klip stékajících oděvů
jak jelení souboj naráží na sebe proud vyzývavých úsměvů
konečky prstů kouzlí pramínky jisker jak touha elektrizuje
kamkoli dotek po doteku zapluje, kůže tak hebce voní
a v nebi zvony zvoní, když hřích lásky nečekané
čeká co ještě dalšího se stane, vrcholky tajemných minaretů
jdou vstříc páru nenechavých retů, dřív než slůvka sklouznou v něžnou větu
letní bouře nedočkavých střetů vydá se všanc reji pocitů
láska zahalena cáry oblačných hábitů, postupuje od pramene k prameni
maluje srdce do studánky, zahrada rozkoší za prahem květinové branky
se nechává zalévat deštěm mileneckých múz, múzy blízké i daleké
z Praha City či ze Santa Cruz, koleje z lokomotiv míří do tunelů Všehomíra
posvěcena buď lásko a tvoje křišťálová víra, Vesuv, Stromboli a také Etna
láska je žhavá jak tryskající láva vzletná, pod palbou rozkošných skutečností
se láska prosakuje do zdí, které šeptají do tance vysvlečených stínů
láska vyzařuje světlo jak promítačka filmů v kinu, hoří jak barva rozkvetlých slunečnic
v tom moři kde vlny si hrají s obrázky plachetnic, sluneční úsměvy nahlíží do ložnic
kde paprsky lásku mnohoznačně tmelí, vzdechy, steny, tisíce přísah na posteli
tisíce přísah, láska navždykrát odříkaná, láska pro teď i pro zítra, nespoutaná
víra v druhého, necudný balet těl, vůně života obléknutá na večer
rytmus přerývaných tónů, oči plné reflexu jak střepy chalcedonů
třesk dotyků jako když ledovce tají, slastná světýlka mihotají
se rychleji a stále víc, jak roj vášnivých létavic
exploze putujících meteorů se zavrtává do prostoru
a proudy milovaných hitů, kaskády vybuchujících citů
v šťastném uvolnění splatili si dlouhodobou anuitu
Autor tristan, 14.02.2009
Přečteno 718x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí