Motýlí křídla

Motýlí křídla

Anotace: pravá hemisféra,versus levá

Oči se našly..
pohledy se topí v představách
stojím proti tobě
a houpu se na vahách.

Polibek na má ústa
lesklé stopy na rtech
klopím oči,nechci vidět důkaz
tebe...představ je spousta.

Zakazuji si tě,jak zbytečné...

Tvé rty na mé kůži
vlhká cesta touhy,vášně
obkreslují mne prsty muže,
copak mé zdráhání něco zmůže.

Tisíc motýlých křídel
hladí mne v břiše
já křičím mé "Ne" už tiše.

Mou ženskost mužnost zjasní
nahota nás k sobě tiskne
jeho dlaně čtou mé tělo
zlehka šeptám "Zhasni"

Už neříkám "Ne"...nemohu
vcházíš do mě..
já pouštím své motýly
a vznáším se s nimi.
Autor prostěholka, 17.02.2009
Přečteno 813x
Tipy 17
Poslední tipující: Seanko, Modrý Adept, Oťas, Holis, BArBArKO, kikis, jedam, enigman, WAYWARD, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

bože můj... pouštění motýlků...neznám nic krásnějšího než být při tom... .-))

28.02.2009 05:20:00 | Modrý Adept

Nestrachuj se tak o lásku,
že se co chvíli ztratí,
vypust ji jak houf bělásků,
tisíckrát se ti vrátí.

26.02.2009 20:44:00 | ota.pé

Něžné lásky plná, hezká.

17.02.2009 19:07:00 | Kapka

Pěkná, jen bych opravila tu hrubku ve slově "motýlí", to mě ruší.

17.02.2009 17:49:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí