Atharaxia or Anathema ?!

Atharaxia or Anathema ?!

Anotace: ... nikdo nikdy není tak svatý, jak se zdá... ;-)

... Říkám Ti: "I´m in LOVE"
píši si epitaf
... ukládám do rakve
společně
... mé srdce a to Tvé
konečně
... spolu
napořád
... plameny pekla nás budou hřát
při měsíčním svitu
... v kostele
propadneme vyššímu citu
... postele
netřeba...

... za všechny hříchy se nutně nepyká!
... však bohužel- zpovědnice se na noc zamyká...
Autor Absinthe Banshee, 18.02.2009
Přečteno 413x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, CyaNide, kikis, po schodech dolů, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí