10 let

10 let

Anotace: Báseň k výročí

Už 10 let se máme rádi,
jsme také kamarádi.
Ty to stále popíráš,
ale své city dobře znáš.
Jsi můj méďa ochranář,
svou lásko mi vždycky dáš.
Sex je s tebou úžasný,
tvůj penis je úchvatný.
Už 10 let se máme rádi,
já stále miluji tvé vnady.
Když jsem tě poznala, byla
jsem mladá, zamilovaná a
taky trochu hloupá.
Už nejsem tak mladá, jsem trochu
hloupá, ale stále hodně zamilovaná.
Ať nepěji jen samou chválu, tvůj
jazyk by mohl občas naplnit mou hlavu.
A tyk můj klín, ať o orgasmu pořád sním.
Autor Aisa, 23.02.2009
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, než snít... je lepší přecik prožívat... :o)

23.02.2009 18:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí