Facebook

Facebook

Anotace: ,,,

Nemám profil na Facebooku
virtuální známý
u časáků cvičím ruku
stříkám to do vany
pak to spláchnu do sifonu
jako stočný Vaku
vedle štětky,z hajzlu zvonu
převleču se do tepláků

Jsem trochu úchyl
a u chvil mých
lituju že nejsem mnich
u mojí vany
co je s chtíčem vyrovnaný..
Autor zenge, 23.02.2009
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, raďo, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přiznávám, že díky tlaku
také přispíval jsem VaKu
a zaplatil stočné
stálo mě to jenom kilo
tak si říkám proč né...

24.02.2009 13:46:00 | Mario de Janiero

Mno, upřímnost se cení...

23.02.2009 18:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí