Cesty usmíření

Cesty usmíření

Anotace: Fantazie

Plameny
olizují Tvé srdce
v poutech
svázané
na milost
vydané
té proradné lásce
bez tváře
po pořádné hádce

usmířením
slastmi a milováním

v divadelní scéně
života

jazykem
olizuji tvojí komnatu
v ohnivé bouři
zuřivého tsunami
hurikánech orgasmů
bortící se hradby
dvou věží

vnikám do tebe
kopím boha Marse
má krásná Venuše

vesmírnými cestami
Astrálními sny
nacházím si cestu

oheň se šíří
touhy
spalují celé
Tvé tělo
v zuřivém
probuzení
sexuálních pudů

o magickém úplňku………

kdy se mysl uklidní
do moře
se vrátí
panensky čistá
ďábelsky nevinná
mušle ze dna nevylovená.
Autor Vlk v rouše, 24.02.2009
Přečteno 487x
Tipy 34
Poslední tipující: kroužek, Holis, Lunaric Nathanella, lucajda89, CyaNide, dream in emptiness, 6thSun, BArBArKO, nrocinu Jednorožec, floreciente, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, tohle je ST!!!

04.03.2009 14:49:00 | kroužek

wow...ST! luxus!

25.02.2009 20:30:00 | CyaNide

ST! bez jiných poznámek... dílko mluví za sebe... krásně sis vyhrál... se vším :oP

24.02.2009 21:44:00 | NikitaNikaT.

...ST, krásnými verši ozdobené milování.

24.02.2009 20:55:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí