tchoř

tchoř

Anotace: ..

V Heřmanově Dvoře
na výboře měli tchoře
za stolem tam seděl jářku
a měl svojí sekretářku
byl předsedou obce
s kterou to šlo z kopce
sekretářka s tchořem paří
kafe vaří v kalamáři
občas sáhne do příklopce
jako správná sekretářka
má minisukni z úpletu
a kalendář upatlanej
od poševního sekretu.
Autor zenge, 03.03.2009
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, Kars, 5thelement, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych to viděl jako ze života. Nedělal jsi na úřadě?
Bomba! ST***

06.03.2009 22:33:00 | Zasr. romantik

Je to síla, ale může bejt

04.03.2009 17:12:00 | Kars

Supertipanec!

03.03.2009 22:18:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí