Sobeckost je potřeba

Sobeckost je potřeba

Anotace: anotace?Na co?

Motáme se do svých sítí
od lásky krůček k nenávisti...
Zajímá nás to, co cítí
druhý - lásku, závist? Hnus?

NE! - Proč by taky mělo?
Každý jsme sám,
jen při sexu jsme jedno tělo...
- proto ráda dám!
Autor Kalevala, 04.03.2009
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, La Suneteto, Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, tak nějak to taky bývá...

05.03.2009 12:00:00 | La Suneteto

drsně skutečné...fakt mě dostala...až krutá...

04.03.2009 19:42:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí