..milostná..

..milostná..

Anotace: ..předehra..prožitek..děj..

Sbírka: ..opeřený měsíc..

Na sklonku každodenního se střídání
V té periodicitě jistého předpokladu
A letu ztichlých not vzdušného zavání
si chvilky pro něhu tak polehoučku kradu..

Na hraně opředenosti se špetkou rouhání
V té implicitě bujarosti hladu
A stínech hříšných gest, která se nedaní
se projdu zahradou těch rajskomocných sadů..

Na křídlech neutuchajících vyznání
V té reciprocitě hmotna již od základu
A tance jasných drah vášně i pokání
se ztratím za clonou tříštivých orgastradů..
Autor šuměnka, 10.03.2009
Přečteno 814x
Tipy 8
Poslední tipující: Lilly Lightová, Jana M., Holis, enigman, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...a nejvíce toto spojení "rajskomocných sadů"
Dávám ST!

19.03.2009 12:31:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí