Chci Tě svést...

Chci Tě svést...

Anotace: Báseň o tom, co máme všichni rádi, neradi o tom mluvíme, ale rádi o tom sníme....

Prstem hladím Tvoje záda
ano, tam co máš to ráda.
Druhá ruka pátrá hladí,
nachází a proniká,
tělo Tvé se v strunu mnění
v hrdle dech se zalyká.

Tváře hoří, oči jihnou
žár se tělem rozlévá,
teď už není cesty zpátky,
sten mně přes rty uniká.
Vnímám pocit svého těla,
jak do Tvého se propadá,
nechtěl bych s tím nikdy přestat,
sto hříchů mně napadá.

Tvoje ruce na mém těle
vášně obraz malují,
oči očím touhu chtíče beze studu sdělují.
Ještě jednou, dvakrát - stokrát,
vteřiny se zrychlují,

není větší potěšení

než když se dva milují...
Autor Bucharovic, 11.03.2009
Přečteno 893x
Tipy 11
Poslední tipující: americanbeauty, Kallkaa, Iva Borecká, CyaNide, nejsembásník, Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

moc krásné...ST! luxus...

11.03.2009 20:42:00 | CyaNide

milování s milovaným je vždycky krásné ...

11.03.2009 16:02:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí