Znásilnění

Znásilnění

Anotace: o strachu

Jsem na zemi, na zádech,
těžce popadám dech,
ležím tu s bezmocí,
křičím do tmy, do noci.
Cítím bolest převelkou,
na mou blánu panenskou,
Mám strach a křicím dál,
to byl jen sen, co se mi zdál.
To byl hrozný sen,
musím se jít projít ven.
Už je tu zas,
ten hrozný ďas.
Hrubě mě oslovil,
na zem mě povalil.
Svlékl mě donaha,
jeho náruč je bodavá.
Ležím tu dál, po jeho činu,
nevím proč, neznám příčinu.
Autor moonset, 11.03.2009
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzhledem k některým rýmům nějak nechápu, jestli to má být naturalismus nebo parodie...

...Cítím bolest převelkou,
na mou blánu panenskou...

Promiň, ale tude ne...

11.03.2009 15:16:00 | Strix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí