Vášeň

Vášeň

Anotace: je to duše, jež ze břehů se rozlévá doprava i doleva

Líbám tě něžně,
vždyť květinou jsi.
Líbám tě dlouze,
já tě pořád chci.

K sobě si tě přivinu
a do očí se zadívám.
Rukama tě hladím
a oblečení svlékám.

Stojíme před sebou,
oblečení vzduchem.
Leháme si na zem,
jež porostlá je mechem.

Doteky něžné, doteky vášnivé,
doteky láskou vedené.
Po pokožce rejdí,
prstíky nezbedné.

S touhou roste vášeň,
a láskyplné objetí.
Jsme plni lásky,
jsme láskou zajatí.

Okolí již nevnímáme
a v milostném sevření.
Spolu se zde milujeme,
než se ráno rozední.
Autor Brcko, 12.03.2009
Přečteno 784x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, CyaNide, lucajda89, Sllunce
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí