Milování

Milování

Anotace: až k ránu...

v touze horkých dlaní
svlékám tvoji vůni
v krajkách vášní nahá
rozvíráš svou tůni

obruč tepu srdce
zpití lásky víny
vesmír erupcí tkaný
spojenými klíny

snům noc až propadne
tichá hvězda vyjde
bouře nevyhasne
vím, že ještě přijde...
Autor Buližník, 14.03.2009
Přečteno 945x
Tipy 3
Poslední tipující: CyaNide, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí