Sexuální chtíč..

Sexuální chtíč..

Anotace: Jen tak plácám, smutný je, že pravdu....

Tak krásná slečna v očích mých,
Tak velké napětí v údech mých.
Tulíš se ke mně, je jasné,
že cítíš to na mně.
Jsem vzrušený, nadržený,čekám.
Čekám jen na signál Tvůj,
na signál Tvého mokrého pohlaví!
Bude to naše poprvé,
bude to krásné a nádherné!
Já těším se na to,
já těším se na Tebe!
Už nechci bez Tebe!
Mé tělo hoří touhou,
Má mysl má chvíli dlouhou.

Nádherná představa mi nedá spát,
Ty jsi tam a já tady,
o víkendu pomačkám Tvé vnady.
Víkend se blíží, mé touhy se kříží.
Mysl mě nutí obehnat se mříží!
Pan Mindrák se ozývá....
Ne již nezklamu, teď už ne!
Autor Mach3D, 18.03.2009
Přečteno 959x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí