Budící...

Budící...

Anotace: Někdy ulítávám myšlenkama do zajímavých zákoutí...

Promiň, že Tě budím.
Musím Ti říct, že se nudím.
Musím Ti říct jedno kotě,
lásko říkám, miluji Tě.

Nořím v Tobě ten můj měč,
lásko něžně teč, jen teč!

A tak si tu skládám báseň,
chovám k Tobě silnou vášeň.
Doufám, že mě odměníš,
a mou lásku nezničíš!
Autor Mach3D, 20.03.2009
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí