Podlehla jsem...

Podlehla jsem...

Anotace: .....a bylo to stokrát krásnější než kdybych odolala :).... vymyslela jsem to ve škole a cestou dobů v buse :D

Nechoď dál!
vždyť víš,že jsem sama.
Tvá touha zoufalá,
mě vábí až do rána.

Tvůj postoj,tvář,
tomu já sotva odolám.
Pokoušíš mou duši,moje rozhodnutí.
A vím,že nechceš být sám.

Já také nechci být sama.
Už jen to,že tady stojíš.
Jsem čistá,jak nejčistší panna.
A vím,že o to všechno stojíš.

Měj přece soudnost!
Odvrať od demě chtění.
Že nestane se vše přes noc.
A odolám tomu pokušení.

Avšak všechno je silnější než já.
To,že mě svádíš,
tím už jsem celá tvá.
A to všechno co jsem nechtěla..teď musíš.

Nebráním se už dál.
Jsme ponořeni do noci a padáme výš.
Musím se ti celá vzdát,
dál už to nevydržím vždyť víš.

Plujeme dál,padáš do mě
a já se v tobě utápím.
Co je ve mě a co v tobě
to vše je náš cíl.

Tak přece jsem tomu podlehla
a stalo se toho moc.
Do ráje s tebou jsem odplula.
A s touhou čekám na další noc.
Autor Sarishka, 23.03.2009
Přečteno 723x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, 5thelement, Thesssinka, CyaNide, Kapka, Hazentla, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm,krásné :) a moooc

23.03.2009 19:13:00 | CyaNide

Co se vše neděje ve škole a v buse :-) Cestuješ pěkně zasněná.

23.03.2009 16:00:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí