S/M

S/M

Anotace: Jo holka máš to těžký, ale kdo nemá že?

Jehlové podpadky práskání biče,
prosit o polibek chtěl bych tě slyšet.
Sukýnka z latexu blonďatá hlava,
životem proplouvá nemá se ráda.
Tvářička panenky v rukou má důtky,
měla být hodnější bolej ji půlky.
Proč jsem jen tak krutej na tohle děvče,
pouta jí utáhnu ať chce či nechce.
Ze svíčky kape vosk na její záda,
jen tiše naříká snad má to ráda.
Šátky pak spoutám jí ruce i nohy,
má drahá na tohle já mám své vlohy.
Skoro bych zapoměl na ta tvá ústa,
roubík ti do nich dám potichu zůstaň.
Když se tak dívám něco mi nesedí,
asi ty oči co na mě tu hledí.
Dám přes ně škrabošku tvrdou jak kámen,
jistě už tušíš ,že je stebou ámen.
Autor Eru Alonnar, 25.03.2009
Přečteno 530x
Tipy 15
Poslední tipující: breberkar, Anjesis, deleite, Iwushak..., Holis, CyaNide, Radek.oslov.Šafárik, Rbb, Mach3D, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej dobře ty! fakt kotle

31.03.2009 14:21:00 | Lady_Mucik01

xD wooooow, dobrý!

25.03.2009 20:17:00 | CyaNide

ja nevěděl že oS/M se dá psat,to je drahá a bolavá zabava

25.03.2009 18:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí