S tebou vše!

S tebou vše!

Anotace: zas ty moje myšlenky...:)jen tak jsem si psala...____nuda ve škole :D____

Odolala jsem vášni.
Odolala jsem a jak nerada.
Odolala jsem touze
a svlékla se do naha.

Nahá duše,co ta asi zmůže?
Život se bez vášně neobejde.
Toužím,a chtěla bych muže
a na horké tělo sypat růže.

Toužit a žít
tebe milovat a chtít.
Cítit tvůj horký dech
a v noci slyšet slabý vzdech.

Po taji k tobě v noci vklouznout,
jen tak si chvíli něžně hrát.
Být s tebou hodně dlouho
a nestačí mi si jen povídat.

Jen s tebou chci to všechno zažít.
Ničeho se už nebojím,
to všechno a víc s polu prožít.
A celou noc tě pro sebe mít.

Já sním si dál,o tom všem,
co by mohlo mezi námi být.
A přeji si,abys vešel dál.
Až touhou z toho slyším srdce bít.

Tak příjdi blíž,příjdi přece blíž.
Jestli po mě toužíš,tak víc uvidíš.
Zbyde z nás výkřiků pár
a pryč se mnou odletíš..........
.........tam kam vidíme jen my dva...
Autor Sarishka, 26.03.2009
Přečteno 848x
Tipy 6
Poslední tipující: Seanko, balaam, Thesssinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tomu se říká hezká příprava na život - fakt hezké

31.03.2009 21:48:00 | Seanko

Zajímavě zasněná báseň... Sice realita je vždy úplně jinde, ale bez snů bychom neměli motivaci :-)

31.03.2009 17:40:00 | balaam

no šari.. ty máš v tý škole myšlenky :)) Ale píšeš krásně.. umělkyně naše originální

26.03.2009 22:00:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí