břidlicové úsměvy

břidlicové úsměvy

Zasměj se svým břidlicovým úsměvem
lásku spláchni do záchodové mísy
tohle stopro oba projedem
z citů nám zůstaly jen kyselý ksichty

když nic, tak aspoň trochu rozkoše
přetáhni deku přes má holá záda
naději a jiný cetky zahoď do koše
tohle je život, dneska frčí zrada

nevidíš? tohle je 21. století
dnes i LÁSKU pašují přes hranice
kdo by ale koupit takový prokletí
pojď to se mnou vyřvat do ulice

"že tu LÁSKU by měli naředil pořádnou dávkou SEXU
jako se do fetu sype omítka,
aby o ní vůbec
někdo stál ..."
Autor barking bitch, 28.03.2009
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Rolnička, CyaNide
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes to zabolí...ale mě se moc líbí

28.03.2009 19:04:00 | CyaNide

Mám stejné zkušenosti, tak mě to dostalo.

28.03.2009 15:28:00 | džany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí