Maliny

Maliny

Anotace: tak nějak poprvé

Maliny

Nosili jsme z lesa
Konvičky
Rudých
Voňavých
Rozmačkaných malin

Koukal jsem do tvých
Pučících hlíz
Ty sahalas mi do kalhot
A čekala
Co bude

A vždycky byla
Krutá touha
Vláčné milování
Pod obojí
A rudé
Autor jirpa, 02.04.2009
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: Teny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí