Na tvé tělo...chtěla bych psát

Na tvé tělo...chtěla bych psát

Anotace: :)...psaní jen tak po večerech

Vzpomínky..to je tak krásná věc,
na ty se nikdy nezapomíná.
Tak jako,když se naučíš text
vryté tak jako první sex.

Něžné,i těžké chvíle se staly.
Já si však pamatuju jen ty krásné.
Ty co do mé paměti se vpsaly.
A teď o tom skládám básně.

Když jsem se tvé kůže dotýkala,
byl si snad víc než rád.
Já jsem si to sotva uvědomovala
a přála jsem si jen hrát.

Psala jsem na tvou jemnou kůži,
to co mě jen napadlo.
Tvé srdce teď ztěží tuší.
A vše to v zapomnění upadlo.

Tvé jméno jsem psala na tvou paži.
Jen lehce a s nadšením,
a měl si z toho husí kůži.
S dalším písmenem a velkým vzrušením.

Tak chtěla bych znovu po tobě psát,
tím nejtajnějším písmem.
Vůně tvý kůže silně sát
a stát se mým nekonečným snem.

Tak chtěla bych na tvé tělo psát
hodně krásných věcí a přání.
A na spoustu otázek se ptát.
Čím však začít?Nemám zdání

Tak podej mi ruce...
Chci ti tolik napsat a vrýt.
Něžných a krásných slov o hodně více
než kdy jsem ti stihla říct.

Tak napíšu ti na tvou paži,
že ráda tě mám.
Že ruka má se tolik snaží
a nikdy už nebudeš sám.
Autor Sarishka, 02.04.2009
Přečteno 863x
Tipy 8
Poslední tipující: CyaNide, Mounkey, Agniezka, Thesssinka, nejsembásník, zzlatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Mě se to líbí všecičko:-)Suprové noční psaní:-)

04.04.2009 09:14:00 | Mounkey

je trochu dlouhá, ale konec je opravdu skvostný ...

03.04.2009 10:35:00 | nejsembásník

Ten konec se mi líbí...

03.04.2009 07:06:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí