postelresante

postelresante

Anotace: ,,,

Na poštovní přepážce
fik dopisů přepravce
poštmistrovu ženu
poštmistr se toho domák
šel udělat velkou scénu
na ředitelství pošt
že prej blbej listonoš
v práci myslí na soulož

U kulatýho stolu
na poradu spolu
sešlo se šest velkých hlav
vyřešiti tento stav
...a tak slyšte,slyšte nejčin
usnesení naše zní
tohle nebyl žádnej přečin
ale jen styk poštovní.
Autor zenge, 06.04.2009
Přečteno 431x
Tipy 17
Poslední tipující: Mario de Janiero, Rolnička, Radek.oslov.Šafárik, Holis, labuť, Kubino 2, Mbonita, Flamy, jedam, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

06.04.2009 22:34:00 | labuť

toto mě fakt pobavilo, st!

06.04.2009 22:16:00 | Kubino 2

Skorem zábavně napsané...

06.04.2009 21:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí