Poddej

Poddej

Anotace: ...

Poddej se chtíči, poddej se touze,
té noci nekonečné dlouhé.
Poddej se přáním, poddej se snům,
ten zážitek bude jen tvůj.
Poddej se lásce, poddej se tělu,
ucítíš tu pravou něhu.
Poddej se milence, poddej se mě,
zavedu tě dnes do nebe.
Autor Grecninka, 14.04.2009
Přečteno 653x
Tipy 4
Poslední tipující: CyaNide, Jarin Kalin, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

óooo tak toto tedy dostat od nějaké slečny... asi bych byl v rozpacích ;)

ale je to pěkné :)

14.04.2009 12:24:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí