erosny

erosny

Anotace: .

Tvý ňadra visí nad ránem
přez okraj parapetu
když z okna máváš
ty rána voní průvanem
kráčejí k létu
možná se mi jen zdáváš

V těch snech se lehce červenám
když dotýkám se dlaní
dvou hroznů z vinobraní

..A když už jsem lásky syt
nic věčně netrvá
jitrem mi slunce svit
všechny sny spřetrhá.
Autor zenge, 14.04.2009
Přečteno 559x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, MissLucy, Mademoiselle Drea, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, René Vulkán, nejsembásník, raďo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,jo, dost dobrá. Obzvlášť rým - dlaní, vinobraní- mi pěkně zazvonil.

17.04.2009 07:59:00 | René Vulkán

rána kráčí k létu
krásná báseň je tu...
i když se zdá že snivá,
ona se z okna opravdu dívá ...

15.04.2009 08:35:00 | nejsembásník

dobrá*

14.04.2009 22:08:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí