mlynář

mlynář

Anotace: z lásky

Prodám tě v aukru brouku
jak na parcely louku
co prodala tvá teta
prodám tě v aukru brouku
jak mlynář mlýn a mouku
protože jsi už ...jetá!

Nechci už starej mlýn
ve mlejně spousty stínů
v postely ojetinu

Prodám tě na splátky
nebo dám za dara
ty tvoje pohádky
skoč už mi na cara

Možná tě daruju
a ještě připlatím
tímto já varuju
ty co se úpatím
lásky jak blázni řítí
..láska je jenom tma v řiti.
Autor zenge, 17.04.2009
Přečteno 542x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, Mario de Janiero, raďo, CyaNide, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí